VOI rabatkode – Promo code til gratis tur med elektriske VOI løbehjul

Her finder du en VOI rabatkode som kan give dig en gratis tur, hvis du opretter dig som bruger af VOI el løbehjul i København eller Århus.

Klik på den grønne knap og få en rabatkode med op til 25 gratis credits til de røde løbehjul fra VOI.

De er allerede blevet et kæmpe hit i både København og Århus: de elektriske løbehjul, du kan leje via en smart app og køre rundt i byen. Du kan ikke gå rundt i byen uden enten at se folk komme kørende på dem, eller uden at se parkerede røde VOI-løbehjul på fortovet.

45% af alle københavnere bruger cyklen som deres hovedtransportmiddel. Biler er rigtig bøvlede at både køre og parkere i en storby som København. Men løbehjulene er både sejere og nemmere at køre på end cykler, så vi tror på at det procenttal vil rykke sig fra cyklisme til løbehjuleri.

Nu kan du komme i gang med at køre VOI-løbehjul og endda få gratis credits at køre for.

KOM HURTIGT I GANG HER MED RABATKODEN

https://link.voiapp.io/iAI8bnrtiX

Sådan tilmelder du dig VOI og får din rabatkode

Bemærk at rabatten kun gælder for nye brugere og ikke duer, hvis du allerede er tilmeldt VOI.

  1. Opret en bruger. For at få din rabat skal du først oprettes som bruger hos VOI. Det gør du ved at downloade app’en VOI Scooters til din telefon. Du kan finde den her til iPhone eller Android.
  2. Du skal indtaste dit mobilnummer (husk at skrive +45 foran), hvorefter du modtager en SMS med et link til download af app’en.
  3. Indtast e-mail. Opsætningen af app’en er nem. Du vil blive bedt om en email-adresse og få forklaret brugervilkår og brugsansvisning.
  4. Indtast betalingsoplysninger. Du skal tilknytte et betalingskort, for at kunne bruge din rabatkode og for at se hvor nærmeste scooter befinder sig.
  5. Indtast rabatkoden. Når du har indtastet dine oplysninger, går du ind i menuen under “GRATIS TURE” og trykker på “INDLØS KODE”, hvor du indtaster følgende rabatkode: iAI8bnrtiX
Billede af Voi løbehjul og Tier løbehjul i København

2 meninger om “VOI rabatkode – Promo code til gratis tur med elektriske VOI løbehjul”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *