function mw_faqhook_page_1575853506620() { if(is_page ("401")){ ?>

Kan man få 20 procent rabat på Uber?

Når man søger efter Uber rabatkoder, kan man ikke undgå at støde på en masse artikler som ikke blot lover at man kan få 100 kroners rabat på sin første Uber tur, men ligeledes kan få 20 % rabat på alle efterfølgende ture. Kan det nu passe, at man ved et simpelt trick, som de fleste ikke kender, kan spare 20 % på alle sine Uber ture?

Nej – det passer ikke.

Copy-paste klovnene

Det ser ud til at de mange artikler som lover 20 % rabat alle har kopieret et amerikansk trick fuldstændig ukritisk og ikke har gjort sig den mindste umage for at sætte sig ind i hvordan Uber fungerer i Danmark. Måske det blot er en enkelt der har læst om tricket og så har alle de andre kopieret det. Se eksempler her:

http://www.uberrabatkode.dk/uber-rabatkode/faa-20-rabat-paa-hver-tur-med-uber/
http://www.uberrabatkoden.dk/spar-20-pa-din-regning/
http://www.casperblom.dk/fa-20-rabat-pa-alle-dine-uber-ture-og-en-uber-rabatkode/
http://uberrabat.dk/?page_id=4

[NB. Klovn er her brugt i ordets mest nænsomme og kærlige form. Det er begavede og hurtigtarbejdende folk der er tale om. Måske lidt for hurtigtarbejdende nogen gange :-)]

Lad os starte med Uber matematikken

Af alle ovenstående eksempler fremgår det, at Uber automatisk tillægger 20 % drikkepenge når man betaler for sin køretur. Tricket går altså på at man fjerner dette automatiske tillæg af drikkepenge og derved sparer 20 % på sin regning.

Men hov!?!

Er der ikke noget med at vi lærte i folkeskolen, at når der lægges 25 % moms på en vare, så udgør den herefter 20% af varens pris. Burde det samme ikke gøre sig gældende her? Det tror jeg nok.
Vi. Tager. Den. I. Langsom. Gengivelse.

Hvis Uber automatisk tillægger 20 % til en regning efter at du har kørt for kr. 100, så skal vi altså betale samlet 120 kroner (100 + 20). Hvis din nuværende regning altså er 120 kroner for en køretur, og du efter “det hemmelige trick” kun skal betale kr. 100, hvor meget sparer du så?

Du sparer 20 kroner af en regning på 120. 20/120 = 1/6, hvilket i runde tal svarer til en besparelse på 17%. Du kunne altså ikke spare 20 %, men kun 17. Hvis altså tricket virkede…

Virker Uber tricket med 20 % rabat så?

Nej.

Nedenfor kan du se det skærmbillede, hvor man kan indstille niveauet af drikkepenge man vil betale. Som det fremgår fuldstændig klart af teksten, gælder drikkepengene kun, hvis man bestiller en UberTAXI, som er en helt særlig service i USA, hvor man gennem Uber kan bestille en Yellow Cab fra et officielt taxi selskab. Der beregnes IKKE drikkepenge ved regninger for ture med UberBLACK, UberX, UberSUV eller UberPOP, som er den service der kører i Danmark.

Uber App - indstilling af drikkepenge for Uber Taxi

Skulle du være i tvivl kan du altid læse Ubers egen artikel fra hjælpefunktionen

Du kan ændre din standard drikkepenge-sats for uberTAXI ture ved at logge ind via nedenstående link. Denne indstilling gælder kun i byer, hvor uberTAXI tilbydes og påvirker ikke priserne på andre produkter såsom uberPOP eller UberBLACK.

Med andre ord: Der er ingen rabat at hente i Danmark ved at slå drikkepengene fra.

Men du kan stadig få 100 kroners rabat på din første køretur ved at benytte en rabatkode, når du opretter dig som bruger:

Brug koden

uber100kroner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *