function mw_faqhook_page_1575853506620() { if(is_page ("401")){ ?>

VOI rabatkode – Promo code op til 40 credits med elektriske VOI løbehjul

Her finder du en VOI rabatkode som kan give dig en gratis tur, hvis du opretter dig som bruger af VOI el løbehjul i København eller Århus.

Klik på den grønne knap og få en rabatkode med op til 40 gratis credits til de røde løbehjul fra VOI.

De er allerede blevet et kæmpe hit i både København og Århus: de elektriske løbehjul, du kan leje via en smart app og køre rundt i byen. Du kan ikke gå rundt i byen uden enten at se folk komme kørende på dem, eller uden at se parkerede røde VOI-løbehjul på fortovet.

Svenske VOI er vores favorit over alternativerne

45% af alle københavnere bruger cyklen som deres hovedtransportmiddel. Det er klimavenligt, grønt og fornuftigt, men brug af cykel er ikke optimalt hvis det regner, eller man ikke vil møde svedig op på arbejde.
Biler er rigtig bøvlede at både køre og parkere i en storby som København. Men løbehjulene er både sejere og nemmere at køre på end cykler, så vi tror på at det procenttal vil rykke sig fra cyklisme til løbehjuleri.

Nu kan du komme i gang med at køre VOI-løbehjul og endda få gratis credits at køre for.

KOM HURTIGT I GANG HER MED RABATKODEN

https://link.voiapp.io/KQQDmz1B18

Sådan tilmelder du dig VOI og får din rabatkode

Bemærk at rabatten kun gælder for nye brugere og ikke duer, hvis du allerede er tilmeldt VOI.

 1. Opret en bruger. For at få din rabat skal du først oprettes som bruger hos VOI. Det gør du ved at downloade app’en VOI Scooters til din telefon. Du kan finde den her til iPhone eller Android.
 2. Du skal indtaste dit mobilnummer (husk at skrive +45 foran), hvorefter du modtager en SMS med et link til download af app’en.
 3. Indtast e-mail. Opsætningen af app’en er nem. Du vil blive bedt om en email-adresse og få forklaret brugervilkår og brugsansvisning.
 4. Indtast betalingsoplysninger. Du skal tilknytte et betalingskort, for at kunne bruge din rabatkode og for at se hvor nærmeste scooter befinder sig. Løbehjulene er placeret overalt i
 5. Indtast rabatkoden. Når du har indtastet dine oplysninger, går du ind i menuen under “GRATIS TURE” og trykker på “INDLØS KODE”, hvor du indtaster følgende rabatkode:
Billede af Voi løbehjul og Tier løbehjul i København

Pris – hvad koster en tur med VOI?

Du kan altid se prisen for at benytte et VOI løbehjul før du låser det op. Den normale pris i København er 10 kroner for at starte og herefter 1,5 krone pr. minut. Det kan godt løbe op, hvilket er en af grundene til at så mange brugere leder efter rabatkoder.

Regler for brug af VOI løbehjul

Tilladelse til at bruge elektriske transportmidler som segboard, flywheels, hoverboards og elektriske løbehjul er et led i en forsøgsordning i Danmark, hvor man har fastsat en rækker regler som skal overholdes for at man må benytte de smarte transportmidler. Du kan finde reglerne på Rådet for Sikker trafiks hjemmeside.

 

 • Løbehjulet må højst kunne køre 20 km/t med motorkraft alene. Løbehjul, der kan køre hurtigere end 20 km/t, er IKKE tilladt i trafikken – uanset om det er lejet eller dit eget.
 • Det må højst veje 25 kg., være max 2 m langt og 70 cm bredt.
 • D skal være forsynet med en rød refleks bagpå, en hvid refleks foran og gule eller hvide reflekser på hver side. Det overholder VOI allerede.
 • Du skal altid følge de gængse cykel regler. Du må altså ikke køre på fortovet eller i fodgængerfelter, men skal køre på cykelstien, hvor der er cykelsti.
 • Du skal være mindst 15 år gammel og du må ikke have andre passagerer med med løbehjulet.
 • Alkoholgrænserne for brug af løbehjul er de samme som ved bilkørsel. Det er altså ulovligt at køre med en promille over 0,5.

 

10 meninger om “VOI rabatkode – Promo code op til 40 credits med elektriske VOI løbehjul”

 1. Der er så mange steder man kan leje elektriske løbehjul i København. Synes I at Voi er bedre end Lim, Tier og de andre nye udlejere?

  Og i så fald, hvorfor er de bedre?

 2. @Agnes

  Lime-C har gode løbehjul med bedre bremser end VOI. Til gengæld kører de lidt langsommere, og de er lige en smule dyrere end konkurrenterne.

  Tier er helt ualmindeligt uprofessionelle. De registrerer dit kreditkort i deres app når du tilmelder dig, men der er ingen mulighed for at fjerne det igen. du kan slette app’en fra din telefon, men lur mig om ikke de stadig gemmer dit kreditkortnummer et sted.

  Og det gør det ikke bedre at der er så mange som fortæller på Trustpilot at de er blevet fejlagtigt opkrævet penge af Tier, uden at de har brugt et løbehjul. Og der er ingen hjælp at hente hos deres support.

  Det allerværste er dog at de ikke har nogen funktion i deres app så du kan se de ture du har kørt og hvad de har kostet. Det gør det umådelig svært at sikre at man bliver opkrævet de rigtige beløb. Det virker næste som om det er med vilje for at skjule de problmer de har, at man ikke kan se en oversigt over sine ture. Det er en funktion alle andre har.

  Circ er helt ny i Danmark, men ser ud til at være ret seriøse.

  1. Godt svar Jens.

   Jeg kan tilføje lidt. Circ har fede løbehjul og de virker godt. Til gengæld er de dyrere end konkurrenterne.
   Min favorit er helt klart VOI. Alt virker og deres kundeservice er fantastisk.
   VOI har for tiden to modeller på gaden. De “gamle” med motorbremse og de nye med håndbremse. De nye er lidt mere solide i det, til gengæld er de lidt langsommere og sene i optrækket. Så jeg foretrækker de gamle hvis jeg kan vælge.

 3. Det er lidt svært at hitte rede i, synes jeg.

  Jeg har brugt en rabatkode fra en anden side, og der fik jeg 2,5 VOI credits.

  På de forskellige sider hvor jeg kan finde rabatkoder står der at nogen giver op til 5, 25 , 30 og 40 credits.
  Det virker ikke helt til at der er nogen som har styr på det.

  Men jeg fik i hvert fald kun 2,5.

 4. Hej Mads

  Ikke kommentar men besked til dig:
  Vi har lige lanceret Voi som kunde hos Adtraction, hvis du gerne vil tjene kroner i stedet for Voi credit – så kan du oprette dig nu og give en kode til dine besøgende + tjene penge ☺️

  /Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *