Wolt rabatkode – BILLIGWOLT – din promo code til bla. McDonalds udbringning

Hvis du elsker takeaway mad lige så meget som mig, så kender du sikkert allerede til Wolt. De har på få år taget danskerne med storm og har i storbyen nærmest overtaget for Just-Eat og Hungry, som ellers har været de store spillere på markedet for levering af mad til døren.

Rabatkode: BILLIGWOLT
25 kroner i rabat på din første bestilling

Hvis du bor i et byområde, har du med garanti set de flittige bude med de store terningformede blå Wolt tasker  på ryggen. Det er bude som leverer mad til døren på så kort tid, at den stadig er frisk og lækker.

McDonalds udbringning eksklusivt gennem Wolt

Et af de store scoops Wolt har lavet, er en samarbejdsaftale med McDonalds, som gør at de er de eneste som kan lave McDonald levering af fast food burgere, fritter og andet godt direkte fra din lokale McDonald hjem til dig.

En halvdårlig burger fra McD er en dansk tradition på søndage med tømmermænd, så det er godt tænkt at  Wolt har fået lavet denne samarbejdsaftale.

Wolt promo code – rabatkoder på 25 eller 50 kroner?

Hvis du søger rundt på nettet kan du finde flere steder hvor de omtaler rabatkoder på 50 kroner eller mere. Det kan være forvirrende

Da Wolt startede op for et par år siden, var den normale rabatkode når man inviterede sine venner på 50 kroner. Det er siden sat ned til 25 kroner, så alle de rabatkoder der gælder i dag er på 25 kroner.

Det giver meget god mening, at rabatkoden bliver mindre, jo mere populær Wolt bliver i Danmark. Når alle kender dem og bruger dem, har de jo ikke brug for at gøre så meget ud af markedsføringen.

Fra tid til anden kan man finde særlige promoveringer som er specielt lavet i samarbejde med Wolt, som kan give en højere rabat for nye brugere.

Mine favorit restauranter som leverer med Wolt

 

Vil du hellere hente din egen mad på et elektrisk løbehjul, så prøv vores VOI rabatkode. Der er også en Wolt rabatkode på Hurtigmums.dk.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *