function mw_faqhook_page_1575853506620() { if(is_page ("401")){ ?>

TIER rabatkode – Promo code til din første gratis tur med elektriske TIER løbehjul

Her finder du en TIER rabatkode som kan give dig en gratis tur, hvis du opretter dig som bruger af TIER elektriske løbehjul i København eller Odense.

Promo code som indtastes ved oprettelse: T7GBg

Klik på den grønne knap og få en rabatkode som giver dig din første tur med de grønne TIER løbehjul ganske gratis. Det gælder både oplåsning og de første 15 minutters køretur. Herefter kan du selv invitere flere venner og få gratis ture for hver af dine venner som tilmelder sig.

De er allerede blevet et kæmpe hit i både København, Odense og Århus: de elektriske løbehjul, du kan leje via en smart app og køre rundt i byen. Du kan ikke gå rundt i byen uden enten at se folk komme kørende på dem, eller uden at se parkerede Geønne TIEr eller røde VOI-løbehjul på fortovet.

Tyske TIER fra Berlin er ikke vores favorit, men de er en god mulighed, som har rigtig mange løbehjul på gaderne i København.

 • VOI (Røde – fra Sverige – og vores favorit)
 • Lime-C (grønne)
 • Circ (orange)

45 procent af alle i København bruger cyklen som deres primære transportmiddel. Det er klimavenligt, grønt og giver rigtig god mening.
Men brug af cykel er ikke optimalt hvis det regner, eller man ikke vil møde svedig op på arbejde.
Biler er rigtig bøvlede at både køre og parkere i en storby som København. Men løbehjulene er både sejere og nemmere at køre på end cykler, så vi tror på at det procentvide tal vil bevæge sig fra cykler til løbehjulene.

Nu kan du komme i gang med at køre TIER-løbehjul og endda få gratis credits at køre for.

KOM HURTIGT I GANG HER MED RABATKODEN

https://tier.page.link/T7GBg

Sådan tilmelder du dig TIER og får din rabatkode

Bemærk at rabatten kun gælder for nye brugere og ikke duer, hvis du allerede er tilmeldt TIER.

 1. Opret en bruger. For at få din rabat skal du først oprettes som bruger hos TIER. Det gør du ved at downloade app’en TIER Scooter Sharing til din telefon. Du kan finde den her til iPhone eller Android.
 2. Indtast e-mail. Opsætningen af app’en er nem. Du vil blive bedt om en email-adresse og få forklaret brugervilkår og brugsansvisning.
 3. Indtast adgangskode: Vælg din ønskede adgangskode til når du logger ind på TIER app’en.
 4. Indtast rabatkoden. Indtast din rabatkode “T7GBg”
  Hvis du ikke indtaster din promo code under installationen, kan du efterfølgende gå til hovedmenuen og vælge “INDLØS KODE”, hvor du indtaster følgende rabatkode: T7GBg
 5. Nu afsluttes installationen
 6. Indtast betalingsoplysninger. Du skal tilknytte et betalingskort, for at kunne bruge din rabatkode og for at se hvor nærmeste scooter befinder sig. Løbehjulene er placeret overalt i København og Odense.
Billede af Voi løbehjul og Tier løbehjul i København

Pris – hvad betaler man for en tur med TIER?

Du kan altid se prisen for at benytte et VOI løbehjul før du låser det op. Den normale pris i København er 10 kroner for at starte og herefter 1,5 krone pr. minut. Det kan godt løbe op, hvilket er en af grundene til at så mange brugere leder efter rabatkoder.

Reglerne når du bruger TIER løbehjul

Tilladelseerne til at bruge elektriske transportmidler som flywheels, segboards, hoverboards og de elektroniske løbehjul er en del af en forsøgsordning i DK, hvor man har fastlagt en rækker regler og retningslinjer som du skal overholde for lovligt at benytte de smarte transportmidler. Du kan finde reglerne på Rådet for Sikker trafiks hjemmeside.

Løbehjulet må højest kunne køre 20 km/t med motorkraft alene. Løbehjul, som har mulighed for at køre hurtigere end de 20 km/t, er indtil videre IKKE tilladt i den danske trafik – og det gælder uanset om det er er du lejer eller dit eget løbehjul.

Løbehjulet må højest veje 25 kg., være maksimalt 2 meter langt og 70 cm bredt.

Det skal have en rød refleks bagpå, og en hvid refleks foran samt gule eller hvide reflekser på hver side. Det overholder TIER allerede.

Du skal altid følge de normale cykelregler. Du må ikke køre på fortov eller i fodgængerfeltet, men skal køre på cykelstien, hvor der er cykelsti.

Det er et krav at du er mindst 15 år gammel og det er ikke tilladt at have andre passagerer med på løbehjulet.

Alkoholgrænserne for brug af løbehjul er de samme som ved bilkørsel. Det er altså ulovligt at køre med en promille over 0,5.

 

Her tænker du på “TIER rabatkode – Promo code til din første gratis tur med elektriske TIER løbehjul”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *